Melding: Assistentie na een ongeval A4 richting Den Haag hm 8.0 afslag Schiphol

Uitruknummer: 65

Datum: dinsdag 26 juli 2005

Tijd: 14:52uur

Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, DW 654 Hoofddorp, HV 681 Hoofddorp, OVD 693 Haarlemmermeer.

In eerste instantie was er gemeld dat het om een ongeval met beknelling zou gaan. Het bleek dat het voertuig ook te water was. Bij aankomst was het slachtoffer reeds uit de auto. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de auto veilig gesteld. Duikers van de brandweer hebben geassisteerd bij het bergen van het voertuig.

De onderstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.
Eigendom Brandweer Badhoevedorp Eigendom Brandweer Badhoevedorp Eigendom Brandweer Badhoevedorp
De bovenstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.

Onderstaande beelden zijn gemaakt door de camera's van Rijkswaterstaat. Live-snelwegbeelden zijn o.a. te zien bij de ANWB.
Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat Eigendom van ANWB / Rijkswaterstaat
Deze foto's zijn eigendom van
ANWB / Rijkswaterstaat.

Terug naar de uitrukpagina

Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 26 juli 2005 Last update 31 juli 2005