Melding: Geschaarde vrachtwagen A4 richting Amsterdam hm 7.2 in Schipholtunnel
Uitruknummer: 131
Datum: woensdag 9 november 2006
Tijd: 16:46uur
Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, TAS 644 Hoofddorp, HV 681 Hoofddorp, OVD 693 Haarlemmermeer, HV 577 Teunis, AS 522 Teunis, HV 686 / Wagen 17 Schiphol

Schipholtunnel na ongeluk vol met patat
De Schipholtunnel is woensdagmiddag na een botsing van twee personenauto's met een vrachtwagen gevuld met patat. Er zijn geen gewonden gevallen. Om 20.00 uur waren de wegen weer begaanbaar. Dat maakte de ANWB woensdag bekend. Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. Eén van de auto's is terechtgekomen onder de vrachtwagen, die over de hele breedte van de buis ligt. "Er kan geen muis meer door", zei een politiewoordvoerder. De vrachtwagenchauffeur vervoerde dozen met friet. De oplegger van de vrachtwagen werd opengereten, waardoor de patat werd verspreid over het wegdek. "Het is een wonder dat er niemand gewond is geraakt."
Woensdagmorgen werd de Schipholspoortunnel ook al tijdelijk afgesloten. Er was een brandmelder afgegaan, maar dit bleek loos alarm.
Bron: www.nu.nl

Ongeval in Schipholtunnel: A4 dicht
De A4 richting Amsterdam is woensdagmiddag rond 15.30 uur afgesloten wegens een ongeval in de Schipholtunnel. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. Er staat een file van vier kilometer. Het verkeer wordt omgeleid. Een vrachtwagencombinatie en twee auto's kwamen met elkaar in botsing. De vrachtwagen staat dwars in de tunnel bovenop een van de auto's. De wagen vervoerde dozen met patat, waarvan een deel op de weg ligt. De ravage in de tunnelbuis is groot.
Bron: www.at5.nl

Onderstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.
Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.

Onderstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Hoofddorp.
Eigendom van Brandweer Hoofddorp Eigendom van Brandweer Hoofddorp Eigendom van Brandweer Hoofddorp
Bovenstaande foto's zijn eigendom van
Brandweer Hoofddorp.

Terug naar uitrukpagina 2006


Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 9 november 2006 Last update 19 november 2006