Melding: Ongeval met beknelling A5 richting Haarlem hm 3.7

Uitruknummer: 33

Datum: zondag 9 april 2006

Tijd: 11:30uur

Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, TAS 644 Hoofddorp, HV 681 Hoofddorp, HV 685 Amstelveen, DW 653 Amstelveen, OVD 693 Haarlemmermeer

Op de A5 richting Alkmaar heeft een aanrijding plaatsgevonden waarbij een auto over de kop in de naast gelegen sloot is beland. Bij aankomst van de brandweer is de persoon al uit de auto. Er is dus geen sprake van een beknelling. Er worden 2 autospuiten en de HV's opgeroepen i.v.m. het 2-zijdig aanrijden, in dit geval was TAS Hoofddorp als eerste ter plaatse en kon TAS Badhoevedorp weer terug naar de kazerne. Omdat de auto in een sloot lag was in eerste instantie ook de Duikwagen van Amstelveen opgeroepen, maar ook deze kon terugkeren naar de kazerne.

Hieronder het bericht op Haarlems Dagblad:
Bestuurder uit auto geslingerd
Een bestuurder is gistermiddag uit zijn auto geslingerd na een ongelukkige inhaalmanoeuvre op de A5. De man, die op de linker rijstrook reed, werd rechts ingehaald op een moment dat hij zelf ook naar die strook wilde. Via de linkervangrail stuiterde hij naar de berm, waar zijn auto op zijn kop in een naast de weg gelegen droge sloot belandde. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het VU Ziekenhuis.

Hieronder het bericht op TV Noord Holland:
Ruzie op A5 eindigt in greppel
Een ruzie tussen twee automobilisten op de A5 eindigde zondagmiddag voor een van hen in het ziekenhuis. Het slachtoffer moest uitwijken voor de andere auto en belandde via de vangrail in de greppel. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De andere man werd naar het politiebureau overgebracht.

De onderstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.
Eigendom Jeffrey Koper Eigendom Jeffrey Koper Eigendom Jeffrey Koper Eigendom Jeffrey Koper Eigendom Jeffrey Koper Eigendom Jeffrey Koper Eigendom Jeffrey Koper Eigendom Jeffrey Koper
De bovenstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.

Terug naar de uitrukpagina

Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 16 april 2006 Last update 16 april 2006