Melding: Assistentie na aanrijding A4 Links (richting Amsterdam) hm 3.3
Uitruknummer: 13
Datum: Woensdag 10 januari 2007
Tijd: 14:21uur
Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, TAS 644 Hoofddorp, HV 681 Hoofddorp, HV 685 Amstelveen

De brandweer wordt opgeroepen nadat een aanrijding heeft plaats gevonden op de A4. Ter plaatse assisteert de brandweer met het veiligstellen van de betrokken voertuigen. Brandweer Hoofddorp is niet ter plaatse geweest.
Ook de Lifeliner 2, de traumahelikopter uit Rotterdam, was opgeroepen voor dit ongeval. Maar de inzet werd gecanceld toen bleek dat het letsel mee bleek te vallen.

Hieronder het bericht op RTV N-H:
A4 bij Badhoevedorp gestremd
De snelweg A4 is woensdag tussen Schiphol en Badhoevedorp deels afgesloten wegens een ongeval. De hoofdrijbaan is dicht, maar het verkeer kan nog wel langs het ongeluk rijden. Dat heeft een woordvoerder van het Korps Landelijke Politiediensten laten weten. Bij het ongeluk zijn meerdere auto's en een bestelbusje betrokken. Er zijn twee mensen gewond geraakt. Het verkeer moet rekening houden met extra reistijd. Rond 14.30 uur stond er een file van twee kilometer achter het ongeval.

Onderstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.
Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp Eigendom van Brandweer Badhoevedorp
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.

Terug naar uitrukpagina 2007


Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 12 januari 2007 Last update 12 januari 2007